Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Оля Полякова розповіла про своїх кардинально різних доньок Алісу і Машу

newsyou.info

Оля Полякова розповіла про своїх кардинально різних доньок Алісу і Машу

Оля Полякова разом з Вадимом Буряковським виховують двох прекрасних донечок – старша донька Маша і молодша, яку звати Аліса. Маша знаходиться зараз в Лондоні через навчання, а молодша залишилилася в Україні разом зі співачкою.

Одного разу Полякова зізналася, що її молодша донька справжній бунтар. Про старшу доньку Машу такого не можна сказати, бо вона дуже спокійна, а-от Аліса навіть вигадала собі друге імʼя і називає себе Валєрою, коли у неї поганий настрій. Чому саме Валєра і звідки взялася така ідея – поки ніхто не знає, але це дуже кумедно і по-дитячому.

Що стосується Маші – вона дуже врівноважена, але хоче бути такою, як мама. Майбутня зірка активно займається вокалом і має всі шанси на те, щоб стати співачкою. У Лондоні Маша живе, навчається і працює у соціальних мережах. В дівчинки вже гідна кількість прихильників для того, щоб в неї замовляли рекламу, чим вона активно користується для заробітку.

Зароблені від реклами гроші Маша витрачає на свої забаганки, бо Оля Полякова опачує їй лише навчання. Маша добре себе почуває і не витрачає гроші на непотрібні речі. Слідкуючи за її соціальними Мережами можна побачити, що вона є досить активною і не проти створити інфопривід, щоб про неї заговорили.

Сама Оля свою старшу доньку в Мережі захищає і оберігає від хейту. Зірка нормально ставиться до того, що її донька публікує сміливі фото, чи вживає лайку у постах. Полякова каже, що не потрібно звертати увагу на те, якої думки про тебе будуть оточуючі, головне – що знаєш про себе ти сам.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024