Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Кендалл Дженнер позувала на яхті в мінісукні з прозорим верхом (фото)

newsyou.info

Кендалл Дженнер позувала на яхті в мінісукні з прозорим верхом (фото)

У Кендалл Дженнер немає дефіциту в ефектних сукнях, але цей образ, безсумнівно, заслуговує на увагу.

27-річна модель і зірка реаліті Кендалл Дженнер, яка нещодавно насолоджувалася сонцем і морем на Каннському кінофестивалі у Франції, завершила свою відпустку нічним круїзом на яхті. На нових фотографіях, опублікованих у Instagram Stories, зірка Кардаш’ян зображена в одному зі своїх найсміливіших нарядів на сьогодні: маленькій чорній сукні від Девіда Кома.

Виріз робить цю сукню особливою. Спочатку здається, що в Дженнер просто квіти приклеєні до грудей, але насправді вони витончено прикріплені до прозорої вставки на грудях, яка є верхньою частиною мінісукні. Крім того, засновниця 818 Tequila доповнила зухвалий образ червоним шарфом, пов’язаним навколо шиї, та гостроносими туфлями на підборах від італійського бренду Bottega Veneta.

Кендалл позувала на розкішній яхті, а на тлі сяяли вогні нічного міста. Вона притулилася до поруччя, щоб зробити кілька кадрів.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
9 мая 2024