Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Дуа Ліпа продемонструвала ідеальний піжамний комплект на стрункому тілі (фото)

newsyou.info

Дуа Ліпа продемонструвала ідеальний піжамний комплект на стрункому тілі (фото)

Знаменитість показала залаштунки своєї подорожі до Франції.

27-річна британська співачка Дуа Ліпа продемонструвала ідеальний піжамний комплект на літо 2023. Знімками з французького вікенду зірка сцени косовського походження ділиться у своєму Instagram з понад 88 млн підписників.

“🇫🇷💋”, — лаконічно підписала карусель кадрів з Лазурового узбережжя Дуа Ліпа.

На одному з фото вона позує в готельному номері в рожевому піжамному комплекті на тонких бретелях. Судячи з усього, знімок зроблений одразу після пробудження. Зірка показала себе без макіяжу та з розпатланим волоссям.

“Сніданок з шампанським та кавуном… 🥂 🍉”, “Люблю тебе”, “Ти найгарніша дівчина у світі ❤️”, — коментують свіжі знімки Дуа Ліпи її фоловери в соцмережі.

У Каннах під час щорічного кінофестивалю артистка косовського походження вийшла на червону доріжку в компанії свого нового бойфренда — 41-річного французького режисера Ромена Гавраса. Пара зустрічається з початку 2023 року, проте це перша публічна поява знаменитостей.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024