Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Шон Пенн сходив на побачення з українською акторкою (фото)

newsyou.info

Шон Пенн сходив на побачення з українською акторкою (фото)

Голлівудського актора, який активно підтримує Україну, помітили під час романтичної вечері з Ольгою Коротяєвою, яка народилася в Черкасах.

62-річний американський актор Шон Пенн відправився на побачення з українською акторкою. Про це пише Hollywood Life.

Колишній чоловік Мадонни був помічений під час романтичної вечері з Ольгою Коротяєвою — акторкою українського походження, яка народилася у Черкасах.

62-річний актор фільму “Гра”, який був на Каннському кінофестивалі на початку цього місяця, був помічений на вечері з Коротяєвою у прибережному японському ресторані Nobu в Малібу.

Вона була в чорно-сріблястій сукні з довгими рукавами та високим розрізом. Папараці помітили, як вони чекали біля стоянки, а потім сідали в чорний седан, яким керував Пенн.

Актор був одягнений у пошитий чорний костюм з класичною білою сорочкою та чорною краваткою.

Ольга Коротяєва – акторка, відома за фільмом “Вибух” (2021).

Це сталося через рік після того, як Пенн розлучився з 31-річною Лейлою Джордж. Як довго Шон і Ольга зустрічаються, невідомо. Хоча вони не демонстрували жодних публічних проявів прихильності в Nobu, знаменитості поїхали в одній машині разом.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
8 мая 2024