Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Made in Ukraine: найкрасивіші босоніжки цього літа

newsyou.info

Made in Ukraine: найкрасивіші босоніжки цього літа

Босоніжки — головний атрибут жіночого гардероба влітку. Завдяки широкому різноманіттю дизайнів обрати улюблену модель не складе труднощів. Від босоніжок на обʼємній підошві до витончених варіантів, прикрашених сяйливим оздобленням, на тонких підборах — Vogue.ua зазирнув у колекції українських дизайнерів та зібрав найкрасивіші босоніжки цього літа, які варто додати в свій гардероб уже зараз.

Головним дизайнерським фокусом цього сезону, безсумнівно, стали ремінці. Мінімалістичну модель чорного кольору можна знайти в колекції Lookie Atelier, а босоніжки в патріотичних кольорах, які можна носити роздільно, представлені у Emmelie Delage. За босоніжками на завʼязках радимо звернутися до Kachorovska: модель LIV наявна в декількох відтінках, а отже точно стане головною помічницею при складенні яскравих літніх образів.

Універсальні та напрочуд практичні босоніжки на обʼємній підошві представили TUTO VZUTO. Така модель якнайкраще пасуватиме до суконь та спідниць з флористичним принтом, а також до улюблених джинсів або денімових комплектів. Рибальські сандалі, що раз-у-раз підтверджують свою позачасовість, були помічені у Papuchi. Комфорт і зручність роблять їх найбажанішим взуттям цього сезону.

Звісно, не можливо пройти повз і моделей, прикрашених блискучим оздобленням. За таким взуттям радимо звернутися до Marsala та A.M.G. Shoes. Такі елегантні аксесуари варто римувати з романтичними блузами, мінісукнями та шовковими спідницями.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024

Другие новости

Больше новостей