Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Знищили крилату ракету Х-101: Дніпровська зенітна ракетна бригада збила соту ціль (відео)

newsyou.info

Знищили крилату ракету Х-101: Дніпровська зенітна ракетна бригада збила соту ціль (відео)

Захисники неба з Дніпровської зенітної ракетної бригади змогли ліквідувати чотири таких ракети ЗС РФ та півтора десятка дронів-камікадзе, які запустили російські загарбники.

Дніпровська зенітна ракетна бригада успішно знищила крилату ракету Х-101, яка виявилася сотою ціллю для підрозділу. Про це у Twitter повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

У повідомленні зазначено, що результативність проявив підрозділ військовослужбовця Дмитра, прізвище якого не вказали. На відео зафіксовано момент знищення стратегічної крилатої ракети класу “повітря — земля”.

У відомстві також повідомили, що вночі на 22 травня захисники неба з Дніпровської зенітної ракетної бригади змогли ліквідувати чотири таких ракети. Також знищені українськими захисниками й півтора десятка дронів-камікадзе, які запустили російські загарбники.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024

Другие новости

Больше новостей