Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Усього три речі, які чоловік більше за все хоче отримати від жінки

newsyou.info

Усього три речі, які чоловік більше за все хоче отримати від жінки

Сексуальна сторона стосунків вкрай важлива для гармонійного і щасливого союзу. Проте жінки не завжди наважуються запитати у своїх партнерів, що їм більше подобається, а треба. Адже є речі, які чоловіки понад усе хочуть отримувати від жінки в інтимі.

Якщо ви вже давно знайомі, живете разом або навіть одружені, чому він весь час повинен раз по раз домагатися вашої прихильності?

Так, чоловіки – “хижаки” і люблять полювати і добиватися жінок. Але це лише спочатку стосунків, потім для них куди важливіша стабільність, а не гра в кішки-мишки.

Сексологи радять взяти нарешті ініціативу у свої руки, завести його і затягнути в спальню (або в якесь інше цікаве місце, де ви зможете насолодитися один одним).

У наш час є безліч іграшок, пристроїв, технік і практик, які можуть не тільки повернути пристрасть, а й вивести її на якісно новий рівень.

Не бійтеся пропонувати щось новеньке і питати в коханого, а чого хотілося б йому. Повірте, від такої жінки він не буде заглядатися на інших.

Рутина і одноманітність стомлюють і гасять вогонь у ваших стосунках, тож не допускайте цього і пробуйте щось нове і гаряче.

Моментальне збудження іноді охоплює пару в один момент: під час перегляду еротичних фільмів, або обговорення сексуальних спогадів.

Одразу ж запропонуйте йому скористатися ситуацією, чим швидше, тим краще. І це точно буде одна з найпристрасніших пригод у вашому житті.

Психологи і сексологи наголошують, що інтимне життя – вкрай важливе і нехтування ним призводить тільки до проблем, скандалів, зрад і навіть розлучень.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
27 апреля 2024