Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Холостячка Ксенія Мішина назвала свого екс-коханого Олександра Еллерта аб’юзером

newsyou.info

Холостячка Ксенія Мішина назвала свого екс-коханого Олександра Еллерта аб’юзером

Ксенія Мішина дужки відома українська акторка, яка змогла завоювати серця мільйонів українців крізь свої яскраві образи в серіалах та фільмах.

Ксенія з самого початку своєї кар’єри була досить цікавою для глядачів, але не всі ще знали її ім’я, яке згодом стало дійсно дуже гучним. У ситуації Мішиної стався класичний шлях, де спочатку вона працювала на ім’я, а потім навпаки.

Адже в останні кілька років жінка є однією з провідних українських артисток. Через велику популярність Ксенію почали запрошувати у різні шоу та проєкти. Десь Мішина була в ролі судді, десь в ролі гості, а десь в роді експерта. Але у романтичному шоу “Холостячка”, Ксенія стала головною героїнею за серце якої, боролися чоловіки з різних куточків світу.

Так, Мішина потрапила на шоу з метою знайти своє справжнє кохання та щоб воно було взаємним, бо захоплення її образом і красою це одне, а от справжні почуття зовсім інша справа.

Звісно жінка прийшла на шоу з певними критеріями до своїх обранців, і варто сказати, що планка була досить висока. Не всі змогли стати цікавими для жінки, тому у фіналі залишились одиниці. І в цей список потрапив комік, актор і сценарист Олександр Еллерт. Він і став переможцем.

А вже після шоу Ксенія і Саша почали будувати стосунки вже в реальному житті. Одразу пара з’їхалась, звичайно без притирання не обійшлося, але й було багато позитивних моментів. Та врешті-решт пара розійшлась, і як виявилося, проблема була досить серйозною, адже Еллерт проявляв аб’юзивність.

Про це Мішина розповіла в інтерв’ю зі Славою Дьоміним. Жінка коротко сказала, що Еллерт мав такі риси характеру, які дійсно здавалися є лише в аб’юзерів. Тож, можливо це не всі причини, але це точно є основою проблем, які призвели до цього.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024