Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Лікарка назвала хвороби, про які говорить понижена температура тіла

newsyou.info

Лікарка назвала хвороби, про які говорить понижена температура тіла

Понижена температура людського тіла може бути свідченням наявності серйозних проблем зі здоров’ям.

Такий стан як гіпотермія, зазначає фахівчиня, нерідко проявляється у вигляді втоми і загальної слабкості, проте більшість людей, як правило, не звертають за медичною допомогою з появою таких симптомів.

Тим часом, знижена температура цілком може свідчити про серйозні проблеми зі здоров’ям і наявності певних захворювань. Наприклад, уточнюється лікар, гіпотермія може говорити про порушення в роботі щитовидної залози.

Крім того, у окремих пацієнтів спостерігаються деякі зміни у функції гіпоталамуса, в якому розташовується центр терморегуляції всього організму.

Крім того, нерідко гіпотермію викликає інсульт. В даному випадку мова йде про порушення в роботі ЦНС. Трапляється і так, що лікарі фіксують явні ознаки гіпотермії у наркозалежних і алкозалежних людей. Нарешті, знижена температура нерідко вказує на анемію і внутрішні кровотечі.

womanlife.kyiv.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024