Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Шашлички з індички з кокосовим соусом-маринадом

newsyou.info

Шашлички з індички з кокосовим соусом-маринадом

Відпочинок за містом допомагає позбутися стресу і втоми, що накопичилася за робочий тиждень. Приготуйте найсмачніші шашлички з індички з кокосовим соусом-маринадом. Це дуже смачна фантазія на тему кухні загадкової Індії.

Компоненти їстівної розкошіІнгредієнти:

Філе зі стегна індички – 1 кг;Молоко коса – 400 мл;Імбир (корінь свіжий) – 4 см;Часник – 3 зубчики;Соєвий чи рибний соус – 2 ст. л.;Порошок карі – 1,5 ст. л.;Чорний мелений перець – 1 ч. л.;Вода – 150 мл;Для подачі свіжий перець чилі та зелень кінзи.

Секрети кулінарної майстерності шеф-кухарівВізьміть глибоку миску або невелику каструльку.Очистіть часник та імбир. Натріть на тертці з найдрібнішими осередками. Додайте в кокосове молоко.М’якуш із стегна індички наріжте довгастими шматочками. Їх слід потім комфортно нанизувати на тонкі шампури.Опускаємо м’ясо в маринад. Залишаємо на 1 годину при кімнатній температурі або на добу в холодильній камері.Розпалюємо вугілля для процесу готування. Вони повинні ґрунтовно прогоріти і повернутись попелом. Також можна розігріти електрогриль, якщо ви віддаєте перевагу цій технології.Ретельно обтрусіть шматочки від маринаду. Сам його не виливайте.Нанижіть м’ясо і смажте на середньому вугіллі. Пам’ятайте, що вам дуже важливо перевертати індичку частіше. Знадобиться близько 15 хв.У маринад розбавляємо водою. Ставимо на сильний вогонь. Чекаємо, доки активно закипить. Варимо близько 5 хв., присмачуємо спеціями за бажання, але трохи.Подаємо шашлик зі свіжими листочками кінзи та перчиком чилі.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
7 мая 2024