Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Модні купальники на літо 2023: актуальні тренди

newsyou.info

Модні купальники на літо 2023: актуальні тренди

Також вони показали купальники, які доповнюватимуть пляжний образ. Ми розповідаємо, якими будуть модні купальники на літо 2023 року.

Хитромудрі вирізи в найнесподіваніших місцях тепер присутні і на купальниках. Їх додають як на злиті, так і роздільні моделі. Вони можуть бути невеликими, ледь помітними, а також досить великими, що відкривають фігуру жінки.

Квіти влітку 2023 року присутні практично на всьому одязі. Такі принти мають місце і на купальниках. Зверніть увагу на злиті та роздільні моделі з маленькими квітковими малюнками. Вони чудово доповнять романтичний образ.

Не відмовляйте собі в бажанні виглядати сміливо і сексуально на пляжі. Ви можете вибрати один із найгарячіших трендів сезону – купальник бікіні на зав’язках. Такі моделі демонструють ідеальну фігуру і дають можливість отримати гарну засмагу.

Минулого сезону в моду увірвалися купальники з високими стегнами. Але цього року деякі будинки моди пропонують відкривати стегно повністю. Так, бікіні тепер підстрибнули до лінії талії, а злиті моделі мають надвисокі вирізи. У них ваші ніжки здаватимуться довшими.

Це купальники, в яких бретельки фіксуються на шиї, створюючи особливий образ. І в новому літньому сезоні вони на піку популярності. Ви можете вибирати прості однотонні моделі, з принтами або вирізами.

У багатьох колекціях можна побачити купальники з металевими елементами. У них замість бретелей використовуються ланцюжки або ж частини одягу з’єднуються за допомогою кілець. Такі моделі сподобаються модницям.

Такі купальники ідеально підходять для пляжної вечірки. Тому багато дизайнерів включили їх у нові літні колекції. Це не тільки спортивні моделі, а й варіанти з принтами, напівпрозорими елементами.

Влітку 2023 року будуть у моді купальники зі шнурівкою. Причому вона може бути присутня скрізь – на талії, лінії стегон, ліфі. Вибирайте як злиті, так і роздільні моделі.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024

Другие новости

Больше новостей