Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Великій Британії продали рідкісний праворульний «Москвич»

newsyou.info

У Великій Британії продали рідкісний праворульний «Москвич»

У Великій Британії нещодавно пішов із молотка рідкісний екземпляр для наших широт – «Москвич» із правим кермом. Йдеться про автомобіль з індексом «427П», який постачався в цю країну.

Машина зійшла з конвеєра у 1972 році, після чого вирушила і на ринок Великобританії. За роки експлуатації універсал «Москвич 427П» подолав місцевими дорогами всього 124 400 км і непогано зберігся для віку в 51 рік.

Із зовнішніх доробок, які дісталися йому вже у Великій Британії, варто відзначити лебідку та фаркоп.

Що найцікавіше, на кузові, незважаючи на поважний вік, немає і сліду іржі, а оздоблення інтер’єру досі залишається в непоганому стані.

Незважаючи на те, що рульова колонка та педальний вузол у цього “Москвича” встановлені праворуч, його двигун виявився стандартним. Це напівторалітровий мотор УЗАМ-412 з потужністю 75 кінських сил.

Машина вже знайшла нового хазяїна. Він заплатив за неї 4200 фунтів стерлінгів або 5300 доларів.

Нагадаємо, універсал “Москвич 427П” був побудований на базі добре відомої у нас моделі “412”. У період з 1967 по 1976 роки таких автомобілів було випущено трохи більше 32 тисяч, тоді як загальний тираж “Москвич 412” перевищив позначку 2 мільйони машин.

wheel-news.com

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024