Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Єгор Гордєєв занепокоїв шанувальників різким схудненням

newsyou.info

Єгор Гордєєв занепокоїв шанувальників різким схудненням

Відомий та дуже популярний шоумен і телеведучий Єгор Гордєєв став незмінним обличчям каналу 1+1. А також Єгора вже не уявляють без його чарівної співведучої Нелі Шовкопляс.

Гордєєв дуже цікава особистість, окрім того, що він багато років пропрацював телеведучим, він ще й є автором власного шоу, яке, наразі, на жаль, не знімають. Гордєєв вигадав чудове шоу “Твій день”. Саме там чоловік намагався розповісти про реалії українців та відомих зірок. Контент був більш розважальним, але в ньому була не мала частка серйозності. Адже кожен проєкт будується на драматургії з урахуванням потреб цільової аудиторії. І Єгор влучно все розрахував, тому що він є справжнім професіоналом своєї справи.

А от тандем Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс дійсно став незамінним на ранковому шоу “Сніданок з 1+1”. До того ж їм приписують роман, але все це лише чутки, оскільки Неля давно заміжня жінка та мама двох синів. А от Єгор холостякує, і здається, поки що він навіть не збирається будувати стосунків.

Хоча любовні справи це дуже непередбачувана річ, можна зустріти людину будь-де та в будь-який час. Ніколи не вгадаєш хто стане твоєю долею. Любов не можна спланувати чи задати їй якусь певну задачу. І насправді є такі люди, яким просто долею не передбачено мати стосунки чи родину. Можливо Гордєєв підпадає під цей відсоток.

Та мало хто знає, що взагалі відбувається в особистому житті Єгора, адже він дуже рідко погоджується говорити на ці теми. Навіть немає жодної інформації про його стосунки з жінками у минулому. Але відомо одне, Гордєєв чекає справжнього кохання. І це правильно, не можна розпилятися, якщо хочеш чогось гідного.

Видно, що без жінки Гордєєв не надто слідкує за собою, бо в його житті нещодавно був період, коли він мав проблеми з вагою та завжди майже виглядав досить набряклим. Але останнє фото у мережі дуже налякало прихильників Гордєєва. Чоловік дуже схуд, і це відбулося якось різко, тому й викликало багато переживань. Та начебто ведучий не має проблем зі здоров’ям.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
2 мая 2024