Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Ешлі Сімпсон у купальнику з вирізом на Гаваях

newsyou.info

Ешлі Сімпсон у купальнику з вирізом на Гаваях

Ешлі Сімпсон виглядала безтурботною та розслабленою в злитому купальнику з вирізом на Гаваях.

Ешлі Сімпсон виглядала як завжди надзвичайно під час відпустки зі своєю родиною на Гаваях. На новому знімку, розміщеному в соціальній мережі IG 3 квітня, 38-річна співачка, виконавиця хіта «LOVE» у синьому купальнику з вирізом у клітку та мішкуватих джинсах, схоже, ганяється за двома молодшими дітьми по траві. Пальми гойдалися на тлі чорно-білого знімка, а також було видно великий океан, коли волосся Ешлі майоріло навколо її обличчя. Схоже, вона бігла за 7-річною дочкою Джаггер, одягненою в купальник, тоді як маленький хлопчик Зіггі Блу, 2 роки, слідував за рідними з надувною іграшкою для гри в басейні.

На іншому знімку вона продемонструвала образ у позі моделі, а на третьому її чоловік, актор Еван Росс, приєднався до веселощів із сім’єю.

“Дощовий день на Гаваях”, – підписала знімок поп-зірка, додавши смайлики з тропічними квітами та сердечками.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024

Другие новости

Больше новостей