Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Як українці готують свої авто до літа

newsyou.info

Як українці готують свої авто до літа

Зі зміною сезону, кожен водій задумується про необхідність купівлі цілого ряду речей в авто.

car mechanic inspecting car wheel and suspension detail of lifted automobile at repair service stationcar mechanic inspecting car wheel and suspension detail of lifted automobile at repair service station

З приходом сонця та тепла водії починають готувати свої автомобілі до літніх поїздок. Попри те, що літо, начебто, більш сприятлива пора для водіння, водії все ж таки стикаються з необхідністю провести низку регламентних робіт. Правильно обслужений автомобіль ще на момент міжсезоння, здатний подарувати власнику незабутні відчуття від літньої пори.

Літнє обслуговування автомобіля нерозривно пов’язане з покупкою низки нових запчастин, тому в компанії OLX вирішили дізнатися, які групи товарів є найпопулярнішими серед українських водіїв, щоб визначити, як українці готують свої авто до літнього сезону.

Якщо згрупувати всі запити українцям за категоріями, то вийде наступний список систем та вузлів, яким українці приділяють увагу перед літом:

Також є більш специфічні системи, які українці вирішують відремонтувати в авто з приходом тепла. Сюди відноситься, наприклад, система кондиціювання повітря, в якій іноді змінюють конденсатори, блоки керування та вентилятори. Також популярністю у водіїв перед літнім сезоном користуються накидки на авто та обладнання для тонування.

uamotors.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
7 мая 2024