Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Раміна Есхакзай після розставання з нареченим змінила зовнішність

newsyou.info

Раміна Есхакзай після розставання з нареченим змінила зовнішність

Популярна українська блогерка та журналістка Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою виконавця Віталія Козловського, а нещодавно заявила про розлучення з ще одним нареченим Євгеном Проніним, часто радує свою аудиторію яскравими публікаціями на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу зірка поділилася милими фото та здивувала змінами у зовнішності.

Як видно, на нових фотографіях Раміна знято у цікавій локації у Львові. Перед камерою вона з’явилася у простому та скромному образі – на ній джинси із завищеною талією та чорна футболка із тестовим принтом. При цьому можна помітити, що Раміна наче трохи схудла і трохи підправила стрижку та укладання, а на її обличчі легкий природний макіяж.

У підписі до публікації Есхакзай розповіла про зустріч із публікою у Львові, мабуть на благодійному вечорі з Іриною Фаріон. Шанувальники не пройшли повз і відразу почали коментувати нову публікацію блогерки:

“Волоси виглядають шикарно”.“Дуже добрий образ, вам так підходить”.“Шикарна, вам іде дуже ця зачіска”.“Боже, як гарна”.“Красуня”.“Ви красуня”.“Прекрасна”.“Ви дуже гарна”.“Прекрасна Раміна”.“Яка гарна зачіска”.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024

Другие новости

Больше новостей