Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Tesla Cybertruck з’явився шестиколісний китайський конкурент

newsyou.info

У Tesla Cybertruck з’явився шестиколісний китайський конкурент

Китайська компанія Great Wall Motors вирішила скласти конкуренцію Ford F-150 Lightning і багатостраждальному Tesla Cybertruck, зробивши світ CyberPickup 6х6. Це величезний шестиколісний пікап, здатний буксирувати причепи вагою 6 тонн.

Cannon CyberPickup 6х6 пропонується як повністю електричної версії, так і в гібридному варіанті з 3,0-літровим двигуном з подвійним турбонаддувом. Віддача силової установки складає 517 кінських сил і 750 Нм моменту, що крутить, а потужність передається на всі шість коліс за допомогою п’яти блокованих диференціалів: два електромотори на задніх осях і один – на передній.

Крім вражаючих коліс з 18-дюймовими дисками, «взутими» в 33-дюймові позашляхові шини Cooper Discoverer, китайський гігант отримав безліч візуальних модифікацій, у тому числі розширювачі крил, передній і задній бампери з великими повітрозабірниками, з вуглецевого волокна, бічні підніжки та подовжений кузов із двостулковим заднім бортом.

Усередині машини можна побачити інтер’єр, що повністю гармонує з її зовнішнім виглядом. Це біла шкіра зі світло-сірими замшевими вставками, масивний інформаційно-розважальний екран та повністю цифрова панель приладів.

Поки немає точних термінів серійного випуску CyberPickup 6х6, але передбачається, що коштуватиме він дешевше Tesla Cybertruck.

uamotors.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
1 мая 2024