Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Презентовано високотехнологічний та потужний кросовер Polestar 4 2025 модельного року

newsyou.info

Презентовано високотехнологічний та потужний кросовер Polestar 4 2025 модельного року

Маючи в арсеналі 536-сильний двигун, автомобіль буде коштувати менше 60 тисяч доларів.

Наступного року буде розпочато продаж нового Polestar 4 2025 модельного року, дизайн і характеристики якого були розкриті вчора, 18 квітня.

Передбачається, що на північноамериканському ринку кросовер можна буде придбати за 59 800 у.о.. Щодо презентації, то вона пройшла в Шанхаї. Крім вражаючих характеристик, автомобіль може похвалитися оригінальним зовнішнім виглядом та технологічним салоном.

Кросовер можна буде придбати із двомоторною установкою, продуктивність якої заявлена ​​на рівні 536 кінських сил. У цьому виконанні моделі передбачено повний привід. Отримати показник 100 км/год авто зможе за 3,8 секунди. Крім цього, в арсеналі моделі є одномоторна установка, характеристики якої будуть відомі пізніше.

Пакет Performance Pack вносить в оснащенні кросу додатково гальма Brembo з чотирипоршневими супортами, колісні диски на 22 дюйми, оригінальний декор у золотистому виконанні та інше.

Акумулятор має ємність 102 кВт-год, що дозволяє кросу проїхати без додаткової підзарядки більше 500 км. Навіть у дизайні простежується технологічність моделі. Це виражається практично у кожній деталі. Щодо салону, то тут використаний аналогічний стиль, як і для екстер’єру (фото: Polestar).

avtosota.com

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024

Другие новости

Больше новостей