Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Умілець створив дивний велосипед з квадратними колесами: на ньому можна їздити (відео)

newsyou.info

Умілець створив дивний велосипед з квадратними колесами: на ньому можна їздити (відео)

Ентузіаст самостійно модернізував велосипед та створив для нього квадратні колеса. Він показав, як такий незвичайний транспорт пересувається дорогою.

Блогер під ніком The Q представив дивний велосипед з квадратними колесами, на якому можна їздити, та показав процес його створення. Відео опублікували на YouTube-каналі The Q.

The Q часто створює незвичайні велосипеди, які вражають уяву. Серед них: найменший велосипед у світі, велосипед з двома ланцюгами та неймовірно швидкий велосипед.

Велосипеди винайшли понад 200 років тому. Проте, люди продовжують експериментувати з ними.

В останньому відео ентузіаст узяв звичайний велосипед та замінив його колеса на квадратні. Він створив їх самостійно з нуля за допомогою важкої опорної металевої рами, до якої він додав шестерню, що обертається, і пару підшипників.

Модернізований велосипед пересувається як мінітанк. Колеса не обертаються, а провертають шини як гусениці.

Завдяки модифікованій трансмісії з двома кривошипами, по одному для шестерні, які обертаються, на кожному колесі, велосипед може їздити. Проте його швидкість помітно нижча, ніж у традиційного велосипеда.

The Q заявив, що такий велосипед повністю робочий і навіть може повертати. Для цього водієві потрібно докладати багато зусиль.

focus.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024

Другие новости

Больше новостей