Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Манікюр, який виглядає дорого: 9 ідей манікюру на короткі нігті

newsyou.info

Манікюр, який виглядає дорого: 9 ідей манікюру на короткі нігті

Короткі нігті – це не привід відмовлятися від гарного манікюру. Зробити стильний та модний дизайн можна на будь-яких нігтях незалежно від їхньої довжини та форми. Ми підготували для вас 9 актуальних ідей манікюру, які нададуть коротким нігтям доглянутий вигляд та допоможуть залишатися у тренді.

Френч. Робить нігті візуально довше і надає їм елегантного вигляду. Ви можете експериментувати з кольорам та формами смуг. Наприклад, замість білого спробуйте використовувати інші трендові кольори: ніжно-блакитний, лавандовий або яскраво-жовтогарячий.

Нейтральні відтінки. Природні нюдові кольори не акцентують увагу на довжині та формі нігтів, при цьому підкреслюють природну красу рук та пальців.

Мінімалізм. Простий і стильний дизайн, який чудово виглядає на коротких нігтях. Вибирайте однотонні або прозорі кольори та додайте акцент за допомогою невеликої деталі, наприклад, смужки або страз.

Абстрактні візерунки. Вигнуті тонкі лінії, виконані на нейтральному фоні, зроблять короткий манікюр менш стандартним і додадуть йому помірної виразності.

Квітковий дизайн. Універсальна ідея, яка підходить як довгим, так і коротким нігтям. Квіти додають манікюру жіночності і роблять його дуже яскравим.

Дизайн з акцентом на один ніготь. Відмінний варіант для тих, кому хочеться більше яскравості. Беріть за основу дизайну нейтральні відтінки, а для одного нігтя на кожній руці вибирайте будь-який візерунок, малюнок чи наклейку.

Комбінація нюдових відтінків із яскравим кольоровим акцентом. Незвичайне та стильне рішення для коротких нігтів. Базовий колір надасть нігтям витонченості, а яскрава деталь стане родзинкою дизайну.

“Кошаче око”. Все ще актуальний космічний дизайн для тих, хто любить виразність. Незалежно від поєднання кольорів, такий манікюр органічно виглядатиме на коротких нігтях.

Однотонний манікюр. Якщо нейл-арт не для вас, вибирайте манікюр з однотонним покриттям. Це класика, олір немає значення. Вибирайте той, що підходить вам за настроєм.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
8 мая 2024