Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Компанія KIA опублікувала ціни на оновлений кросовер KIA Seltos 2024 модельного року

newsyou.info

Компанія KIA опублікувала ціни на оновлений кросовер KIA Seltos 2024 модельного року

Північноамериканський підрозділ Kia оголосив ціни та комплектації Kia Seltos 2024 модельного року.

Рекомендована виробником роздрібна вартість Kia Seltos на ринку США стартує з позначки 24 390 доларів за базову повнопривідну комплектацію LX. Передньопривідні модифікації EX і S оцінені виробником у 25 790 доларів та 24 990 доларів відповідно.

Повнопривідний Kia Seltos S коштуватиме 26 490 доларів, а комплектації EX з приводом на всі чотири колеса коштує 27 990 доларів. Найдорожчі версії – це повнопривідні комплектації X-Line і SX, які коштують 28690 доларів і 29990 доларів відповідно.

Комплектації Kia Seltos 2024 відрізняються не тільки типом приводу та оформленням салону, але і силовими установками. Базові моделі кросовера оснащуються 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 146 к. с. у поєднанні з інтелектуальною варіаторною трансмісією. Топові версії мають потужніший 1,6-літровий 195-сильний двигун GDI з турбонаддувом, компанію якому складає восьмиступінчаста автоматична коробка передач.

Початок продажів Kia Seltos 2024 модельного року у США заплановано на весну 2023 року. Зазначається, що на старті продажу постачання автомобіля буде обмежено.

Раніше портал Avtosota повідомляв, що Kia припинить продажі свого найбільш доступного автомобіля

Американські автолюбителі не люблять бюджетні легковики. Південнокорейська компанія Kia планує припинити продажі моделі Rio на ринку США до кінця поточного року. Таке рішення пов’язане з низьким попитом на бюджетні легковики в країні. Так, за останні кілька років продажі просіли в півтора рази.

При цьому виробник вирішив сконцентруватися на реалізації кросоверів, гібридів та електромобілів. Після припинення продажів Rio на ринку Північної Америки найбільш доступною моделлю Kia стане Forte (Cerato).

На даному етапі південнокорейска компанія реалізує на американському ринку кросовери Sportage, Soul, Seltos, Sorento, Niro, і Telluride. Також доступні мінівени Carnival, седани і хетчбеки Rio, Forte і K5. Крім того, продається ліфтбек Stinger.

avtosota.com

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024

Другие новости

Больше новостей