Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

“Це не жарт”: пенсіонер, який зірвав джекпот у 40 млн доларів, купив білет 1 квітня

newsyou.info

“Це не жарт”: пенсіонер, який зірвав джекпот у 40 млн доларів, купив білет 1 квітня

Ерл Лейп сказав, що має намір використати гроші для допомоги своїй сім’ї. Також він планує робити пожертви для дітей із проблемами зі здоров’ям.

У штаті Айова (США) 61-річний механік на пенсії Ерл Лейп зірвав джекпот у розмірі 40 мільйонів доларів. Чоловік купив щасливий білет 1 квітня та з першого разу не повірив у свою перемогу. Про це повідомляє Huffpost.

Тільки після того, як він підтвердив свій квиток у продавця магазину Lotto America, він переконався, що виграв головний приз.

“Я сміявся. Я думав, що це такий першоквітневий жарт”, — сказав Ерл Лейп після отримання свого призу в штаб-квартирі лотереї Айови в Клайві.

Лейп вирішив забрати свій виграш одним платежем, який у цьому розіграші становив 21,28 мільйона доларів. Видання зазначає, що приз 40 мільйонів доларів призначався для тих, хто отримає свій виграш у вигляді ануїтету, що виплачується протягом 29 років.

Lotto America проводиться в 13 штатах і пропонує менші призи, ніж Powerball і Mega Millions. Однак шанси виграти джекпот у ній набагато вищі — 1 до 26 мільйонів.

Лейп сказав, що має намір використовувати гроші для допомоги своїй сім’ї, а також робитиме пожертвування для дітей із проблемами зі здоров’ям.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024