Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Навіщо робити вправи на розтягування?

newsyou.info

Навіщо робити вправи на розтягування?

У зрілому віці, особливо при малорухливому способу життя, корисно робити вправи на розтягування.

Завдяки такій гімнастиці м’язи та зв’язки стануть міцнішими та еластичнішими, зменшиться ризик травм і збережеться молодість тіла. Однак не забудьте: перед початком занять обов’язково проконсультуйтеся з лікарем.

Вправи не займуть багато часу – достатньо лише 10 хвилин. Вправи можна робити одразу або частинами протягом дня. Ми почнемо з вправ для розтягування м’язів шиї.

Перед тим, як розпочинати заняття на розтягування, обов’язково потрібна розминка. Для цього можна походити на місці або в боки, високо піднімаючи ноги.

1. Нахиліть голову вліво і тягніться нею до плеча. Повторіть рух у правий бік. Щоб ускладнити вправу, покладіть долоню на голову і трохи натисніть рукою в напрямку руху голови.

2. Нахиліть голову вліво і вперед, намагаючись підтягнути підборіддя до ключиці. Повторіть рух у другий бік. Щоб ускладнити вправу, покладіть на голову долоню, як у попередній вправі.

3. Нахиліть голову вперед, підтягуючи підборіддя до грудей. Щоб ускладнити вправу, покладіть руки на потилицю і створіть додатковий тиск.

napensii.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
8 мая 2024