Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Спорткар Gordon Murray T.33 Spider дебютував із 607-сильним V12

newsyou.info

Спорткар Gordon Murray T.33 Spider дебютував із 607-сильним V12

Лінійка суперкарів Gordon Murray Automotive відсьогодні розширюється завдяки T.33 Spider.

Нова модель оснащена двома знімними панелями даху для їзди на відкритому повітрі, що дозволяє пасажирам чути атмосферний двигун V12 позаду салону.

Панелі, доступні в різних кольорах, виготовлені з легкого вуглецевого композиту і можуть зберігатися в передньому багажному відділенні, коли вони не використовуються. Новий дах вимагав від GMA змінити кузов у задній частині передньої стійки, що включало надання захисту Spider від перекидання та скла заднього вікна, яке опускається за перегородку, щоб ще більше покращити відчуття під відкритим небом.

Всередині T.33 Spider схожий на свого аналога з фіксованим дахом. У центрі дисплея водія розташований великий аналоговий тахометр, відкалібрований на 11 100 об/хв. Два додаткових екрани розташовані збоку від тахометра для управління клімат-контролем та інформаційно-розважальних опцій, які включають бездротовий зв’язок Apple CarPlay і Android Auto.

Автомобіль має до 295 літрів місця для зберігання, включаючи два 90-літрові відділення по обидва боки від двигуна.

Водії керують спорткаром за допомогою керма з вуглецевого волокна, оздобленого шкірою, тоді як обидва пасажири сидять на легких сидіннях із вуглецевого волокна, оздоблених шкірою та алькантарою у гоночному стилі. Автомобіль також оснащений розподільною панеллю з алюмінієвого сплаву, педалями та важелем перемикання передач.

GMA представила свою систему Passive Boundary Layer Control на T.33 і вдосконалила її для T.33 Spider. Система дозволяє GMA уникати розгалужувачів, крил, повітроводів і порогів для збільшення притискної сили без збільшення опору. Система подає повітря у вхідний отвір спереду, який переміщує повітря до заднього дифузора.

Гордон Мюррей зробив ескіз T.33 Spider разом із версією з фіксованим дахом, щоб переконатися, що пропорції будуть відповідними, і цей симбіоз перенесеться на фактичну розробку. Spider очолював програму T.33, при цьому цільові показники жорсткості на кручення для моделі встановлені на основі кабріолета. У результаті GMA планує, щоб Spider важитиме приблизно на 18 кілограмів більше, ніж купе.

T.33 Spider оснащено легкими кованими легкосплавними дисками 19- та 20-дюймових розмірів, які взуті в шини Michelin Pilot Sport 4 S. За цими колесами розташовані шестипоршневі моноблочні супорти та чотирипоршневі моноблочні задні супорти діаметром 370 міліметрів (14,56 дюйма) та 340 мм (13,36 дюйма) відповідно.

У T.33 Spider працює той самий безнаддувний 3,9-літровий двигун V12 від Cosworth, що й на купе. Він створює 607 кінських сил і 451 Нм крутного моменту, надсилаючи потужність на задні колеса виключно через шестиступеневу механічну коробку передач від Xtrac.

Гордон Мюррей планує випустити лише 100 екземплярів T.33 Spider для всіх ринків. GMA не оприлюднила ціни, але на момент запуску купе T.33 коштувало 1,37 мільйона фунтів стерлінгів, що становить 1,7 мільйона доларів США за сьогоднішнім курсом.

Нагадаємо, що першим спорткаром від колишнього головного дизайнера компанії McLaren став Gordon Murray Automotive T.50.

motorcar.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
5 мая 2024

Другие новости

Больше новостей