Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Падчерка Потапа Наташа похизувалася кулінарними талантами (фото)

newsyou.info

Падчерка Потапа Наташа похизувалася кулінарними талантами (фото)

Як пише Politeka.net , Потап – відомий український артист, який з 99-го по 14-й рік був одружений з продюсеркою Іриною Горовою. У пари є спільний син Андрій, а також Олексій виховував доньку Ірини від минулих стосунків – Наташу. Після розлучення Потапенко зберігав теплі стосунки з колишньою родиною, а минулого року Горова заявила, що перестала співпрацювати з Олексієм, з яким керувала продюсерським центром. А Наталя виросла і стала справжньою красунею, яка нещодавно встигла вийти заміж. Не забуває донька Горової та про Інстаграм, де ділиться з фанатами не лише творчістю, а й особистими кадрами. А цього разу Наташа похизувалась своїми кулінарними талантами.

“Можна, будь ласка, меню?”

1. Пиріжки з м’ясом та картоплею та салатик

2. Запечена картопля з сиром та шинкою

3. Шаурма з картоплею, куркою, салатом та часниковим соусом.

4. Борщ із домашнім свіжоспеченим хлібом

5. Ліниві вареники з сиром

До речі, гарною звичкою є додавати салат. Навіть просто капуста, огірок, помідор та цибуля з достатньою кількістю рослинної олії та солі стане смачним доповненням до ваших страв. Мене важко змусити себе їсти овочі та фрукти, але з початком весни хочеться додавати більше користі своєму раціону”, – написала Горова дочка.

Фанати поставили сотні лайків та написали коментарі:

“Просто омлет із сиром підійде?”;

“Господарочка”;

“Справжня food-естетика)”.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024