Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Правоохоронці показали наслідки російських обстрілів Куп’янська Харківської області (Фото)

newsroom.kh.ua

Правоохоронці показали наслідки російських обстрілів Куп’янська Харківської області (Фото)

Сьогодні о 4:40 ранку військові зс рф вкотре обстріляли Куп’янськ. Як повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, пошкоджено будинки та господарські споруди. Постраждалі відсутні. Встановлено, що окупанти били по місту з РСЗВ.

В якому інтернет-магазині можна замовити якісні товари для краси та здоров’я?

Учора російські терористи з різних видів зброї масовано обстрілювали Куп’янський район: місто Куп’янськ, селище Дворічна та село Западне. Також ворог атакував місто Вовчанськ. У селі Вовчанські Хутори незначні травми отримав 28-річний цивільний чоловік, його доставили до лікарні. Внаслідок обстрілів у селі Тихе Чугуївського району зруйнований інфраструктурний об’єкт та приватний будинок.

Прокурори спільно зі слідчими поліції зібрали речові докази чергових воєнних злочині рф та задокументували наслідки обстрілів.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024