Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Лимонний сирник — перевірений домашній рецепт

newsyou.info

Лимонний сирник — перевірений домашній рецепт

Лимонний сирник за рецептом експертки з харчування, кухарки й фудблогерки Дарії Дорошкевич завжди виходить ніжним, вершковим і смачним. Вдається з першої спроби!

Лимонний сирник, на приготування якого піде трохи більше ніж година (з них — лише 7 хвилин активної роботи), — це найкращий десерт для гостей та сім’ї! Вам не треба розкачувати тісто, а в усьому іншому можна покластися на духовку.

Усе дуже просто: вам потрібен блендер і роз’ємна форма для тортів будь-якого діаметра. І ви легко і за 7 хвилин приготуєте надзвичайно смачний десерт!

Якщо вам припав до душі цей десерт, приготуйте також львівський сирник за авторським рецептом.

Мигдаль подрібніть до великої крихти. Можна, щоб залишилися шматочки. Додайте решту інгредієнтів для тіста, подрібніть у блендері ще раз до стану крихти.

З лимонів вичавіть сік.

Сире тісто викладіть у роз’ємну форму для запікання, сформуйте корж пальцями.

Усі інгредієнти для начинки складіть у блендер. Подрібніть до однорідності. Налийте начинку на тісто. Запікайте все разом 1 годину в розігрітій до 165°C духовці.

Готовий сирник дістаньте з духовки, дайте йому повністю охолонути. Тільки після цього розріжте на 8-12 шматків (якщо запікали у формі діаметром 26-28 см, то на 12).⠀

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
7 мая 2024