Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

5 вправ, які за тиждень допоможуть покращити ваш зір

newsyou.info

5 вправ, які за тиждень допоможуть покращити ваш зір

Гімнастика для очей допоможе не лише зберегти зір, а й покращити його.

М’язи очей, як і будь-які інші м’язи, стають слабшими, якщо їх тренувати. Ось п’ять вправ для підтримки, відновлення та покращення зору

Шторки

Вам лише потрібно швидко і легко моргати протягом хвилини. Ця вправа сприяє поліпшенню кровообігу, зволоженню очей і дає їм відпочинок від світла.

Дивимось у вікно

Намалюйте маркером точку на вікні, потім оберіть якийсь об’єкт на вулиці і дивіться на нього кілька секунд, і знову переведіть погляд на точку. Пізніше завдання можна ускладнити і фокусувати відразу на кількох різновидалених об’єктах.

Людина павук

Знаходячись на вулиці у світлий час доби виберіть як об’єкт будь-який кущ або дерево і, увійшовши в результаті моргання в режим «гострого» зору, почніть подумки обмотувати об’єкт уявною ниткою. Кожен виток повинен супроводжуватися поглядом, фокусуючи його в точки зіткнення неіснуючої нитки та об’єкта.

Промінь світла

Ця вправа допоможе наситити ваші очі живлющою сонячною енергією, що подарує їм відчуття комфорту. Вам потрібна сонячна погода. Щільно заплющіть очі і направте обличчя до джерела світла. Вправу можна робити п’ять-шість разів на день.

Великі очі

Міцно заплющте очі на п’ять секунд, а потім широко відкрийте їх. Повторіть цю вправу вісім-десять разів. Воно зміцнює м’язи повік, покращує кровообіг і сприяє розслабленню очей.

medfactor.com.ua

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
8 мая 2024