Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Паливороздавальні колонки: принцип роботи та основні типи

newsyou.info

Паливороздавальні колонки: принцип роботи та основні типи

На АЗС чи під час заправки власного автопарку на підприємстві від автономної станції важливо вести облік пального. Для цього використовуються паливороздавальні колонки (на сайті: https://petroline.ua/ru/palivorozdavalni-kolonki/ є ПРК різних видів, а також комплектуючі до них), що забезпечують зручний розподіл пального споживачам та його облік. Для відомчого обліку паливо рахується в літрах, для комерційної діяльності колонку під’єднують до касового апарату чи платіжного терміналу.

Колонка – це складне устаткування, всі вузли та механізми якого мають працювати злагоджено. Принцип роботи полягає в тому, що при натисканні на курок пістолета для заправки паливом запускається робота наносного обладнання. Воно під тиском подає паливо з великого резервуару, де зберігається, до паливного баку автомобіля. Пристроєм керує контролер або автоматизована система, яка відразу під’єднана до касового апарату. Кожна колонка має датчик, який фіксує зняття пістолету, щоб не було помилок.

Основними елементами ПРК є:

Окрім цих елементів для функціонування колонки потрібен пістолет для заправки, пульт керування в дистанційному режимі, індикатори.

На petroline.ua представлені різні типи ТРК, їх поділяють в залежності від характеристик:

Колонки для роздачі пального потрібні усюди, де працює транспорт. Вони необхідні не лише на АЗС, а й в автомайстернях, у промислових та відомчих автопарках, в сільськогосподарських та комунальних підприємствах, на станціях човнів та в авіаклубах. Для кожного випадку потрібно обирати найбільш зручний варіант ПРК.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024