Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Російські війська обстріляли плавні в Херсоні, загинула людина — ОВА

nashdonbass.com

Російські війська обстріляли плавні в Херсоні, загинула людина — ОВА

Внаслідок чергового обстрілу в Херсоні постраждали двоє чоловіків, які перетинали Дніпровські плавні на човні, один із них помер від осколкового поранення в груди. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«Російські окупанти вдарили по плавнях. Двоє чоловіків встигли перетнути річку. На березі на них вже чекали медики, але на жаль, 55-річний чоловік помер від осколкового поранення в груди», — йдеться у повідомленні.

Ще один постраждалий — 77-річний херсонець, отримав поранення кінцівок та грудної клітки. Його госпіталізували його до медустанови у стані середньої тяжкості. Наразі лікарі надають йому необхідну допомогу.

За даними Прокудіна, також російська армія обстріляла складське приміщення. Займання швидко ліквідували рятувальники, які прибули на виклик.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024