Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Перевернутий рисовий пиріг з апельсинами

newsyou.info

Перевернутий рисовий пиріг з апельсинами

Вершковий і теплий рисовий пиріг з апельсинами — гарантія того, що у вас буде хороший настрій на весь день, що залишився, після прийому їжі.Інгредієнти:

Три апельсини, що залишилися, наріжте часточками завтовшки близько 3 мм. Видаліть кісточки.

Покладіть рис, молоко, цукор, сіль і апельсинову цедру в каструлю. Доведіть до кипіння і зменште вогонь. Варіть близько 30 хвилин, поки рис не стане м’яким, а молоко не вбереться. Постійно помішуйте.

Дайте рисовій молочній каші охолонути. Потім вмішайте яйця, тертий мигдаль і ваніль.

Розігрійте духовку до 170 градусів.

В невелику каструльку покладіть 120 г цукру і залийте 80 мл води, закип’ятіть і зменште вогонь. Варіть приблизно 3 хвилини, поки цукор не розчиниться, постійно помішуючи. Помістіть у сироп часточки апельсина і готуйте 5 хвилин. Переверніть часточки й готуйте ще 3 хвилини.

Акуратно вийміть апельсини і покладіть у форму для випічки. Шматочки апельсина можуть трохи перекривати один одного.

Додайте вичавлений сік апельсина в цукровий сироп на сковороді. Готуйте 5-10 хвилин, постійно помішуючи. Перелийте сироп у склянку.

Викладіть рисовий пудинг на скибочки апельсина у форму для випічки (діаметром приблизно 25 см), застелену пергаментним папером. Випікайте в попередньо розігрітій духовці 35 хвилин, поки поверхня не стане трохи золотистою. Дайте пирогу охолонути у формі протягом 30 хвилин при кімнатній температурі. Потім акуратно переверніть пиріг на тарілку та зніміть пергамент.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
6 мая 2024