Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Дівчина Бреда Пітта показала ідеальне пальто на квітень 2023 (фото)

newsyou.info

Дівчина Бреда Пітта показала ідеальне пальто на квітень 2023 (фото)

Інес де Рамон помітили після дощу у Лос-Анджелесі.

Дівчина Бреда Пітта Інес де Рамон продемонструвала ідеальне пальто на квітень 2023 року. Про це пише Daily Mail.

30-річна тренерка та дизайнерка прикрас показала яскраву посмішку, прогулюючись Лос-Анджелесом під час перерви від дощу.

Прогулянка Інес де Рамон відбулася всього через кілька днів після того, як її бойфренда Бреда Пітта помітили на зйомках свого нового трилеру Apple TV+ “Вовки”, у якому знімається його давній друг Джордж Клуні.

Вона виглядала невимушено та стильно в темному ансамблі з елегантним сірим пальтом з гострими лацканами, які огортали її.

Вона доповнила пальто витонченими темно-сірими джинсами, простим чорним топом з довгими рукавами. На ногах дівчини Пітта були бордові шкіряні черевики з гострими носами.

Незважаючи на похмуре небо, на ній були масивні окуляри, а її брюнеткове волосся було укладено прямо на плечі з проділом посередині. Інес де Рамон зосереджено розмовляла по телефону.

Brad Pitt’s girlfriend Ines de Ramon is in high spirits while on a call https://t.co/COh2VyjXfl

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) March 22, 2023

Про стосунки Бреда Пітта та колишньої дружини Пола Веслі стало відомо восени 2022. Вони вже навіть офіційно виходили на публіку як пара, а інсайдери розповідають про підвищення градусу серйозності у романі знаменитостей.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
7 мая 2024