Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

"Я тобі цю соску зараз кудись вставлю": у літаку з Єгипта українка обклала матюками пасажира, який димів електронною сигаретою (відео)

glavpost.ua

Я тобі цю соску зараз кудись вставлю: у літаку з Єгипта українка обклала матюками пасажира, який димів електронною сигаретою (відео)

У літаку з Єгипта, який прямував до України і мав приземлитися у Харкові, один з пасажирів дістав електронну сигарету і заходився її курити. На зауваження персоналу літака чоловік не реагував. Відео виклали у Мережі. На кадрах видно, як нетверезий чоловік димить вайпом у салон, не звертаючи уваги на оточуючих. Одна з жінок не витримала і скипіла. Вона зробила зауваження, що у салоні діти, і для більшого розуміння її гніву, обклала курця триповерховою конструкцію з використанням табуйованої лексики. "Ти, мужик, б**дь. Досить курити, я тобі цю соску в ср*ку засуну. Зрозумів. Тут діти перебувають. П***с. Відморозок. Нажрався, сиди спокійно", - висловила своє невдоволення жінка. Чоловік на "сло
  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
4 мая 2024