Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

mig.com.ua

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Жінки, що втратили найцінніше – дітей та чоловіків – зустрілись на благодійному показі фільму «Довбуш» який присвятили Дню матері, що святкують в Україні відзначається у другу неділю травня.

Розчулився навіть кремезний командир Віталій Хохлов з позивним «Характерник» – з тремтінням у голосі він дякував жінкам: “Я був майже на всіх лініях зіткнення нашого фронту. Скільки б не спілкувався зі своєю мамою, вона завжди плаче… Хочу побажати вам натхнення продовжувати жити, любити, цінувати буття. Знайте, ваші дочки та сини йшли на фронт не для того, щоб ви плакали. Вони хотіли захистити вас, свої сім’ї, свою країну. Вони знали, за що йдуть, і вірили в перемогу!”

Слова «Характерника» зворушили матір одного з загиблих бійців. Вона не втрималася – підійшла до командира та обійняла його.

“Хлопці, на вас вся надія! Ми віримо вам і робимо все, щоб наблизити перемогу. Здоров’я, сил та перемоги нам всім”, – звернулася до усіх присутніх жінка.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024