Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

ЄС призначив регулятора для контролю над російським Telegram

mig.com.ua

ЄС призначив регулятора для контролю над російським Telegram

Європейський союз обрав наглядовий орган, який регулюватиме роботу російського месенджера TELEGRAM на території ЄС.

Це – Бельгійський інститут поштових послуг і телекомунікацій (BIPT). Регулятор має стежити за тим, як Telegram реагує на поширення незаконного контенту (приміром, на заклики до насильства або на оголошення про нелегальний продаж зброї). Якщо компанія Дурова не реагуватиме на скарги користувачів належним чином, BIPT може оштрафувати її.

Право на нагляд за Telegram Бельгія отримала завдяки європейському Закону про цифрові послуги (DSA). Згідно з його вимогами, соціальні медіа, де б вони не базувалися, мусять мати представництва в Європі. Telegram, чия штаб-квартира розташована в Дубаї, призначив бельгійську компанію EDSR своїм європейським представником, тож саме бельгійському телекомунікаційному регулятору BIPT надано функції контролю над платформою Дурова.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024