Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Росіяни намагалися штурмувати острів Нестрига, використовуючи гідроцикл

rusjev.com

Росіяни намагалися штурмувати острів Нестрига, використовуючи гідроцикл

Російські військові намагалися атакувати острів Нестрига на Херсонщині та для штурму використовували гідроцикл

Про це

заявив

начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону.

«Вони вже гідроцикл застосували, це щось новеньке. Але це їм так само не допомогло. Кількість людей в російській формі із засмагою синього кольору на березі цього острова лише зростає, тому що вони вимушені штурмові дії проводити з води, а це відкрита місцина і там це набагато складніше», — сказав він.

Також Плетенчук зазначив, не виключено, що ворог повторюватиме й посилюватиме спроби штурму завдяки збільшенню одиниць техніки.

«Тому що для них це і в пропагандистському сенсі втрата, і в тактичному. Тому що це правий берег. І вони собі хочуть такий собі маленький плацдарм там», — зауважив він.

Водночас начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня додав, загарбники обстрілюють КАБами населені пункти правобережжя Херсонщини. За його словами, «ситуація там складна, але контрольована».

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024