Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Мобілізація засуджених: Рада в цілому ухвалила законопроєкт

shev.org.ua

Мобілізація засуджених: Рада в цілому ухвалила законопроєкт

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт про мобілізацію засуджених / Колаж ТСН.ua.

Така категорія мобілізованих служитиме в спеціальних підрозділах.

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт №11079-1 про мобілізацію засуджених осіб.

Таке рішення парламент ухвалив на засіданні 8 травня, повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

“Законопроект #11079-1 про мобілізацію засуджених осіб прийняли в цілому. За – 279”, – йдеться в заяві народного обранця.

Железняк додав, що з документа лише частково прибрали ризики у сфері антикорупції, зокрема щодо топкорупціонерів, на яких наголошував профільний комітет парламенту.

Як повідомила голова партії “Слуга Народу” Олена Шуляк, ключовими аспектами законопроєкту є:

“Важливо також зазначити, що така категорія мобілізованих буде проходити службу в спеціальних підрозділах. Адміністративний нагляд здійснюватиметься командиром військової частини, куди вони потрапляють”, – звернула увагу депутатка.

Читайте провідні новини дня:

Не можуть бути мобілізовані ув'язнені за злочини:

Нагадаємо, 10 квітня Верховна Рада ухвалили за основу законопроєкт №11079-1 про мобілізацію засуджених осіб. Очікується, що ухвалення закону забезпечить створення додаткових можливостей для комплектування ЗСУ та інших військових формувань, додаткову мотивацію осіб, засуджених за вчинення злочинів, до виправлення та виконання обов’язку з відсічі збройної агресії проти України.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024