Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Раптово накинувся у лісі: на Миколаївщині затримали 24-річного ґвалтівника

korabelov.info

Раптово накинувся у лісі: на Миколаївщині затримали 24-річного ґвалтівника

6 травня 2024 року ввечері мешканка одного з сіл Вознесенської громади звернулась до чергової частини Вознесенського райуправління поліції із повідомленням про зґвалтування 19-річної дівчини.

Про це повідомили 7 травня пресслужба Миколаївської обласної прокуратури та Вознесенське районне управління поліції.

Потерпіла розповіла, що під час вечірньої пробіжки в ліску на неї раптово напав невідомий чоловік, який застосував фізичну силу та здійснив насильницькі дії, після чого втік із місця події.

Після проведення ряду слідчих та розшукових дій, правоохоронці встановили, що до цього злочину причетний 24-річний мешканець міста Миколаєва.

Завдяки скоординованим діям прокуратури та поліції упродовж декількох годин зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Підозрюваному повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 152 КК України “Зґвалтування”, за яким може бути застосоване покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Суд вирішуватиме питання про обрання запобіжного заходу, а досудове розслідування продовжується.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024