Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Швеція готує зміни для українців, які живуть у країні

rusjev.com

Швеція готує зміни для українців, які живуть у країні

Уряд Швеції готує нові правила для українців, які перебувають у країні, − ці зміни допоможуть українцям швидше потрапити до реєстру населення та отримати номери соціального страхування, що надасть їм низку переваг —

Sveriges radio

Наразі українці повинні прожити у Швеції 3 роки, перш ніж їх зможуть занести до реєстру населення, та перш ніж вони зможуть отримати номер соціального страхування.

Цей термін хочуть скоротити до 1 року. Планується, що нові правила набудуть чинності 1 листопада.

Пряма мова міністерки з питань міграції Швеції Марії Мальмер Стенергард

: «Це означає, що вони отримають повний доступ до медичної допомоги. Вони отримають доступ до стоматологічної допомоги. Вони отримають можливість доглядати за дітьми та бути у відпустці по догляду за дитиною.

Крім того, через свій номер соціального страхування вони також можуть отримати ідентифікаційний номер банку, що полегшує можливості контактів з органами влади та, наприклад, з дитячою школою».

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024