Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Рятувальників Донеччини порадували святковими концертами

donbass-today.com

Рятувальників Донеччини порадували святковими концертами

Громадська організація «Культурний десант» спільно з військовослужбовцями ЗСУ завітали до рятувальників Донеччини, щоб підняти бойовий дух.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області, «Культурний Десант» — це об’єднання відомих митців, всі сили яких сьогодні спрямовані на Перемогу України. Вони завітали до співробітників Слов’янського, Краматорського, Дружківського та Костянтинівського гарнізонів.

Під час виступів артисти виконували душевні пісні, грали на музичних інструментах, проводили цікаві лялькові вистави та дарували присутнім незабутні емоції.

«Ми надзвичайно вдячні за підтримку та такий щирий виступ, — поділився один із рятувальників, — це дійсно надихає та дає сили й надалі йти вперед, виконуючи важливий обов’язок рятувальника».

За допомогою проведених заходів рятувальники ментально розвантажились та надихнулись на нові звершення.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024