Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

У Покровську внаслідок обстрілу 4 травня пошкоджені 17 багатоповерхівок, інфраструктура та промисловий об’єкт

donbass-today.com

У Покровську внаслідок обстрілу 4 травня пошкоджені 17 багатоповерхівок, інфраструктура та промисловий об’єкт

У Покровську продовжують усувати наслідки російського обстрілу, який стався пізно ввечері 4 травня. З мешканцями постраждалих осель спілкувалася знімальна група ТК «Орбіта».

«Ми ще навіть спати не лягли, як це сталось. Я, слава Богу, була в іншій кімнаті, а чоловік якраз на вулиці курив, і йому добре дісталося – отримав контузію. Ось воно, поряд було, весь наш будинок трясся», – розповіла покровчанка Олена.

У будинку понівечені вікна та двері, у квартирі на верхньому поверсі обвалилася стеля.

За інформацією Покровської МВА, загалом внаслідок обстрілу пошкоджені 17 багатоповерхівок, інфраструктура та промисловий об’єкт.

«Після огляду та оцінки обсягів руйнувань комунальники взялися до ліквідації наслідків обстрілу. Для виконання відновлювальних робіт було завезено будівельні матеріали: 35 листів OSB, 120 м² тарпауліну, 500 саморізів по дереву», – повідомили в міській адміністрації.

Також будматеріалами допомогли благодійники.

На місці обстрілу працює ремонтна бригада з сімох фахівців, допомагаючи покровчанам забивати вікна та приводити оселі до ладу.

Після обстрілу, що стався у Великодню ніч у Покровську, в жалобі Мирноград: росіяни вбили родину з цього міста.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 4 травня російські війська обстріляли Покровськ.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024