Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Майже 9 млн гривень до бюджету Миколаївщини за ліцензії на алкоголь, тютюн і пальне

korabelov.info

Майже 9 млн гривень до бюджету Миколаївщини за ліцензії на алкоголь, тютюн і пальне

У першому кварталі 2024 року до бюджетів Миколаївщини надійшло майже 9 млн гривень від плати за ліцензії на виробництво спирту, а також за ліцензії на оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами для електронних сигарет та пальним. Ця сума збільшилась майже на 2,2 млн гривень порівняно з аналогічним періодом минулого року.

За 4 місяці 2024 року ДПС України зазначає що, платникам регіону видано 2179 ліцензій на право оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, та пальним, з них:

Було скасовано 413 ліцензій на оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами для електронних сигарет та пальним.

Нагадують, що всі підприємства незалежно від форми власності можуть здійснювати оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями, тютюновими виробами, рідинами для електронних сигарет та пальним лише за умови наявності відповідних ліцензій. Плата за ці ліцензії проводиться щоквартально у рівних частинах та спрямовується до місцевих бюджетів.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024