Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

«Підтримую своє, запорізьке”: новий проєкт для підприємців

mig.com.ua

«Підтримую своє, запорізьке”: новий проєкт для підприємців

У Запоріжжі стартував соціальний проєкт «Підтримую СВОЄ запорізьке», який спрямований на підтримку й розвиток місцевого підприємництва. Про це розповіла у Фейсбуці голова правління громадської організації «Бізнес-Союз «Порада» та администратор группы «Купуй запорізьке – обирай своє!» Олена Єрьоменко:

– Ми починаємо знайомити вас з проектом Підтримую СВОЄ Запорізьке , а саме:– що таке Міта SVOE.ZP.UA,– навіщо вона і де її шукати;– як вона впливає на безпеку і добробут Запорізького регіону;– як до нас приєднатись.

За словами Олени, це безкоштовний проект, ініційований Бізнес-Союзом “Порада” і підтриманий Запорізькою міською радою. Його метою є зробити наш регіон кращим та безпечнішим.

– Ми зіштовхнулися з тим, що запорізький бізнес стає неконкурентним з бізнесом в інших містах. У нас менший попит та менші можливості. Тому ідея проєкту – донести до нашого споживача, що підтримуючи своє, місцеве, ми формуємо економіку нашого міста і нашого регіону в цілому, – підкреслила голова бізнес-союзу у коментарях телеграм-каналу “Відбудова. Запоріжжя”.

Так, на товарах буде ставитись спеціальна позначка – SVOE.ZP.UA. Це міта запорізького бізнесу, який працює та за податки якого забезпечується безпека та добробут Запорізького регіону. Цей знак гарантує, що кошти від продажу товарів та послуг йдуть на створення безпеки та добробуту саме Запоріжжя.

– Більшість запоріжців не знають, які саме бренди у нас є, – зазначила Олена Єрьоменко. – Знаходячись у магазині ми рідко читаємо, де товар вироблено. Саме тому ми обʼєднали наші бренди у цьому проєкті, щоб ідентифікувати їх. А там вже залишається право вибору безпосередньо за споживачем.

За словами підприємиці, ідея започаткування проєкту зародилася ще рік тому. Все розпочалося зі створення логотипу, до чого долучилась запорізька молодь. Розробка сайту ще триває, проте місцеві виробники вже зараз можуть реєструвати свій бізнес, щоб долучитися до проєкту.

– Бізнес вже вносить туди інформацію про себе. На цьому сайті будуть зазначені усі бренди Запорізького регіону, які зареєструються. І також буде карта запорізького бізнесу з його місцезнаходженням, – підкреслила Олена.

ВАЖЛИВО! Долучитися до проєкту можуть абсолютно різні сфери бізнесу за трьох основних умов:

• бути платником податків Запорізького регіону;

• вести законну господарську діяльність;

• жодної співпраці з РФ.

Більшість запорізьких виробників, хто вже зареєструвався, є членами Бізнес-Союзу «Порада». Зокрема місцеві фірми «Урожай», «Добра хата», «Вільняночка» та інші. Також є попередня домовленість про співпрацю з локальними торговими мережами «Апельмон», «Економ», «Козацька ферма» тощо.

Це довготривалий проєкт, тож прийом пропозицій триватиме. Долучитись до нього можна за посиланням.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024