Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Після ДТП у Миколаєві велосипедист вимагає $600 за мовчання з водія

korabelov.info

Після ДТП у Миколаєві велосипедист вимагає $600 за мовчання з водія

У вечірній час 3 травня у Миколаєві на вулиці Лазурній стався непередбачуваний інцидент, який швидко перетворився на скандал. Водій автомобіля Subaru Forester несподівано зіткнувся з велосипедистом, який раптово виїхав на пішохідний перехід. Ситуація ускладнилася, коли, після легкого контакту з автомобілем, велосипедист відмовився від медичної допомоги на місці, але згодом почав вимагати від водія компенсацію в розмірі $600.

Про це повідомляє кореспондент «Новин-N».

Водій Subaru, перебуваючи під враженням вимог та загроз велосипедиста, вирішив звернутися за юридичною підтримкою. Відповідно до правил дорожнього руху, велосипедист, перетинаючи дорогу по пішохідному переходу, повинен був вести велосипед рукою, а не їхати на ньому. Ця деталь може відіграти ключову роль у вирішенні конфлікту.

Додатковий поворот у ситуацію вніс свідок події, який стверджує, що велосипедист не просто виїхав на пішохідний перехід, а й активно маневрував перед машиною, потенційно спричинивши зіткнення. Свідок готовий дати свої покази поліції, що може вплинути на розвиток подій.

Медична бригада, яка повернулася на місце події, документувала заяви велосипедиста про травми, які включали струс мозку та забій руки. Однак фізичних доказів цих травм знайдено не було. Незважаючи на це, медики забрали чоловіка в лікарню для детальнішого обстеження.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
20 мая 2024