Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Україна й Велика Британія готують угоду на 100 років

newssky.com.ua

Україна й Велика Британія готують угоду на 100 років

Ілюстративне фото

У відомстві зазначили, що йдеться про зовсім нову угоду, яка дозволить зміцнити відносини між двома країнами.

«Міністр розпочав переговори з Україною щодо 100-річного партнерства — нової угоди, яка побудує міцні зв’язки між нашими двома країнами у всьому спектрі стосунків: від торгівлі, безпеки й оборони, до науки й технологій, освіти, культури та багато іншого», — написали у пресслужбі.

Кемерон вже зустрівся з президентом Володимиром Зеленським. Вони обговорили ситуацію на фронті, військову допомогу та підготовку до Глобального саміту миру у Швейцарії.

На початку 2024 року прем’єр Британії Ріші Сунак і Зеленський підписали двосторонню безпекову угоду між Україною та Британією. Того ж дня, виступаючи у Верховній Раді, Сунак заявив, що його країна будує нове партнерство з Україною, розраховане на 100 і більше років.

Читайте також на Newssky «Росія повинна взяти участь у Глобальному саміті миру, але не цьогоріч — МЗС Швейцарії» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024