Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Гетманцев подякував PornHub: компанія зареєструвалася платником ПДВ в Україні

newssky.com.ua

Гетманцев подякував PornHub: компанія зареєструвалася платником ПДВ в Україні

Ілюстративне фото

Нардеп додав, що сервіс еротичного контенту Only Fans за 1 квартал поповнив бюджет на 0,7 млн дол.

«Триває компанія декларування особами-нерезидентами, які здійснюють операції з постачання електронних послуг фізичним особам. В 1 кварталі 2024 року маємо плюс 17 нових платників.

На сьогодні 78 (з 105) платників задекларували свої податкові зобов’язання на суму 2,4 млрд гривень (25,5 млн євро та 32,6 млн дол)», — додав Гетманцев.

За його словами, найбільші платники ПДВ з цифрових послуг задекларували та сплатили понад 2 млрд гривень ще до настання граничного строку. Йдеться про:

Нагадаємо:

Раніше повідомлялось, що Державна податкова служба України оштрафувала за несплату так званого «податку на Google» компанію Aylo, що управляє порнографічними сервісами PornHub.

Читайте також на Newssky «Українська авіакомпанія SkyUp надасть Wizz Air в оренду свої літаки разом із командою» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024