Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Тяжкі часи: мешканці Корабельного просять владу відремонтувати дитячий майданчик

korabelov.info

Тяжкі часи: мешканці Корабельного просять владу відремонтувати дитячий майданчик

Миколаївці, які проживають в Корабльному районі просять місцеву владу звернути увагу та відремонтувати дитячий майданчик, який розташований між багатоповерховими будинками за адресою проспект Богоявленський 340/2.

Так, 1 травня 2024 року опублікувала своє зверення в Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” Ганна Е.:

“Майданчик біля адресу: проспект Богоявленський 340/2, знаходиться в занедбаному стані, багато років люди своїми силами змащували гойдалки та фарбували всі елементи майданчика, наразі тяжкі часи і люди не в змозі самотужки утримувати цей майданчик. Дошки на лавочках тріснули та зникли. Просимо відремонтувати лавочки та посприяти в заміні старого майданчика на новий, або замінити деякі елементи на майданчику”.

Служба “Оперативного Реагування” зареєструвала звернення та передала на виконання в КП “ДЕЗ Пілот”, яке буде знаходитись у роботі, ще більше ніж 28 днів.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
17 мая 2024