Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Франція мусить обмежити використання дітьми смартфонів та соцмереж

mig.com.ua

Франція мусить обмежити використання дітьми смартфонів та соцмереж

Слідом за Британією над обмеженням доступу дітей і підлітків до гаджетів і соціальних мереж замислилася і Франція. Президент Емманюель Макрон навіть дав доручення створити експертну групу з дослідження цієї дражливої проблеми. І перші висновки експертів уже є.

До експертної комісії на чолі з невропатологинею Серваною Мутон та професором психіатрії Аміном Беньяміна увійшли також фахівці з освіти, технологій та права. Свої висновки комісія передала президенту Макрону. Уперше про заборону смартфонів і соціальних медіа для дітей Емманюель Макрон заговорив на початку 2024 року, відповівши таким чином на занепокоєння батьків, психологів та політиків, не лише у Франції, але й у всьому світі, щодо негативного впливу сучасних технологій на ментальне і фізичне здоров’я памолоді. Вже доведено, що гаджети та соцмережі знижують когнітивні функції дитячого мозку, погіршують сон, збільшують тривожність та навіть можуть сприяти розвитку ожиріння.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
17 мая 2024