Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Естонія почала закривати вночі пункт пропуску на кордоні з Росією

newssky.com.ua

Естонія почала закривати вночі пункт пропуску на кордоні з Росією

Прапор Естонії

На КПП встановлено новий режим роботи з 7 ранку до 11 години вечора згідно з рішенням уряду.

Служба прикордонної охорони розраховує, що всі люди, які перетинають кордон, отримали інформацію про новий режим роботи і не опиняться в складній ситуації.

«Якщо хтось там, можливо, залишиться, якщо ми побачимо, що хтось іде в бік нашого прикордонного пункту, то ми їх, звісно, перевіримо і пропустимо», — сказав керівник прикордонного пункту «Нарва-1» Марек Ліві.

Інформацію про те, що прикордонний пункт у Нарві переходить на новий режим роботи, естонська сторона передала російській.

Також всі автобусні компанії, які здійснюють перевезення за маршрутами до Санкт-Петербурга, скасували свої нічні рейси і ущільнили денний графік.

Зміни в роботі прикордонного пункту пов’язані з будівельними роботами на КПП в російському Івангороді, через що з 1 лютого було закрито можливість перетнути кордон на транспортних засобах.

За оцінкою МВС Естонії, це значно зменшило кількість осіб, які перетинають кордон через прикордонний пункт у Нарві.

Раніше Поліція безпеки Естонії заявила, що на прикордонних пунктах з Росією співробітники ФСБ систематично цькували, а в деяких випадках били громадян України, які намагалися вибратися в країни ЄС.

Читайте також на Newssky «Парламент Ісландії схвалив довгострокову політику підтримки України» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024