Наш веб-сайт использует файлы cookie, чтобы предоставить вам возможность просматривать релевантную информацию. Прежде чем продолжить использование нашего веб-сайта, вы соглашаетесь и принимаете нашу политику использования файлов cookie и конфиденциальность.

Латвія аносувала нову партію військової допомоги Україні з ППО та дронами

newssky.com.ua

Латвія аносувала нову партію військової допомоги Україні з ППО та дронами

Ілюстративне фото

«Уряд щойно затвердив передачу зенітних гармат NBS (ймовірно, йдеться про NBS MANTIS — Ред.), тактичних безпілотних систем спостереження та іншого важливого обладнання і технічних засобів для Збройних сил України. Це допоможе покращити і протиповітряний захист, і розвідувальні спроможності України», — зазначила Сіліня.

Вона додала, що Латвія виділяє на підтримку України близько 0,25% свого ВВП на рік.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня до Києва приїздила з візитом нова міністерка закордонних справ Латвії Байба Браже.

Під час нього анонсували надання великого генератора. Також очільник МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Латвія буде спільно з Україною нарощувати виробництво безпілотників в межах «коаліції дронів».

Читайте також на Newssky «Україна вдруге в історії здобула золото у командних змаганнях ЧЄ» і дивіться на YouTube-каналі «Нудний Пенс».

Щоб завжди бути в курсі подій, підписуйтесь на ТГ-канал Newssky. Також рекомендуємо актуальні дискусії друзів України в Північній Америці на YouTube-каналі Rashkin Report.

  • Последние
Больше новостей

Новости по дням

Сегодня,
19 мая 2024